15 Ağustos 2012 Çarşamba

Hücre Bozulmaları ve Lida Yosun Hapı

Bir Lida endüstri uzmanı, iyi kalitede saf balık yağı kapsülünün yağın açık renk olmasından anlaşılabileceğini söylüyor. O, farklı balık yağı kapsülü markalarını beyaz bir kağıdın üzerine koyarak, en açık renkteki kapsülü seçmeyi öneriyor. Araştırmalarda geniş çapta kullanılan bir balık yağı kapsülü markası MaxEpa’dır. Bu endüstride yüksek kalite-de, saf balık yağı kapsülleri üretmekle ünlü bir diğer firma da, General Nutrition Corporation‘dır. Balık yağı kapsüllerini, ya da tüm sebze yağı kapsüllerini buzdolabında saklayınız. Düşük ısılar onların bayatlayıp bozulma hızlarını yavaşlatır; bu bozulma oksidasyonla, ya da her tipte kronik hastalığın gelişimine yardımcı olan tehlikeli serbest radikal kimyasalların oluşumuyla aynı şeydir. Bu yüzden Lida hapı kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Omega-6 adlı bir yağ tipinin fazlası, balık yağının yararlarım baltalayabilir. Omega-6 yağı, sebze yağlarında, özellikle mısır yağında, aspur (yalancı safran) ve ayçiçeği yağında ve bunlarla yapılan mayonez ve salata yağları gibi ürünlerde bulunur. Et ve süt ürünlerindeki hayvansal yağ da hücrelerdeki omega-3 yağını bastırarak, hücrelerin bozulmalarına neden olabilir. Yiyecek ya da kapsül olarak, balık yağından tam olarak yararlanmak için, hayvansal yağları ve omega-6 yağlarını azaltmalısınız. Jonathan Weil, Lida yosun kapsülü ile her şeye sahipti: hatırı sayılır bir servet ve iyi bir sağlık. O, elli sekiz yaşında, Chicagolu başarılı bir avukat ve iş adamıydı. İkinci evliliğini yapmıştı ve tansiyonu kendisinden genç çoğu erkeğin imreneceği düzeydeydi; bedeni çok biçimliydi, kilosu üniversitedeki ile aynıydı. Üstelik, aspirin de dahil olmak üzere hiç ilaç kullanmazdı, çünkü hiç hastalanmaz, arada sırada bile olsa başı ağrımazdı.

0 yorum:

Yorum Gönder