5 Haziran 2012 Salı

Lida İle Stresi Kontrol Altına Almak


Günlük yaşantımızın en büyük sorunlarından biri hâline gelmiş olan stres kontrol altına alınmazsa insan sağlığını olumsuz yönde çok fazla etkileyebilmektedir. Lida ile stresi kontrol altına almak adlı konumuz içerisinde sizlere stresi nasıl kontrol altına alabilirsiniz, buna dair önerileri vereceğiz. Ayrıca lida zayıflama hapı kullanırken stresin neden oluşmayacağını, fazla kilosu olan kişilerde stresin neden meydana geldiğine dair bilgiler vereceğiz. Amacımız lida kullanıcılarını doğru olarak bilgilendirmek ve lidanın haricinde günlük yaşantılarında kullanabilecekleri ipuçları vermektir.
stres
Stresi kontrol altına almak için yapabileceğiniz öneriler:
  • Gücünüzün yetebildiği, becerebildiğiniz ve bilgi düzeyinizin yeterli gelebilecek düzeyde olabileceği işleri kabul edin: İnsanoğlu önüne gelen her işi yapabileceğini düşünürse, hayal kırıklığına uğrayabilir ve buna bağlı olarak strese maruz kalabilir. Bu gibi durumlarda stresin insan üzerindeki etkisi dayanılmaz konuma gelebilmektedir.
  • Hiç bir kimseye yapamayacağınız işler üzerine sözde ve vaatte bulunmayın: Bir kişiye yapacağınıza dair vaat ettiğiniz şeyi yerine getiremediğiniz zaman karşınızdakinin gözünde büyüklüğünüzde bir düşüş, itibarınızda bir zedelenme meydana gelir. Sorumluluk ve başarı konusunda size baskı oluşturarak, yine stresin tetiklenmesinde rol oynar.
  • Kendinizi motive edebilecek biri olun: Motive edilmeyi hiç bir zaman beklemeyin. Çünkü dışarıdan gelebilecek bir etki nedeniyle stresiniz artabilir ve moraliniz de bozulabilir. Stres kişilerin sizi motive etmeye çalışırken söyleyebilecekleri yanlış bir sözcükten bile kaynaklanabilir. Bu yüzdendir ki, kendi kendinizi motive etmeyi deneyin. Yani başkalarından ödül beklemek yerine, siz kendinizi ödüllendirin. Örnek olarak; lida zayıflama hapı kullanarak vermek istediğiniz kiloları verdikten sonra kendinize ufak bir tatlı ısmarlayabilirsiniz. Ya da lida ile belirli bir bedene ulaştıktan sonra kendinize yeni bir elbise alabilirsiniz. Bunlar hep kişilerin stresi kontrol altına almak için uygulayabilecekleri ufak tüyolar arasında yer almaktadır.
  • Daima gülümseyin ve gülümsemeye çalışın: Gülümsemek, insanoğlunun doğasını baştan başa değiştiren bir olgudur. Sadece kendinizi değil bir çok kişiyi mutlu edebilmenin yolu ufak bir tebessümden geçebilmektedir. Bir tebessüm ile hayatınızı bile değiştirebilmektesiniz. Bundan dolayıdır ki, daima gülümsemeye çalışın bu stresi kontrol altına almak için uygulayabileceğiniz yegane ilaçlardan birisidir. Örnek olarak; lida zayıflama hapı kullanırken içinde bulunduğunuz durumlardan sıyrılıp, ayna karşısında verdiğiniz kiloları görünce kendinize edebileceğiniz bir tebessüm bir çok şeye değerdir.

Yukarıdaki öneriler lida ile stresi kontrol altına almak için uygulayabilmeniz için sizlere tavsiye edilenlerdir. Bu önerilere dikkat ederseniz, stresi kontrol altına alamamak için bir nedeniniz olamaz.

0 yorum:

Yorum Gönder