6 Kasım 2012 Salı

İrina Shayk'ın Güzellik Sırları

İrina Shayk'ın Güzellik Sırları

Kariyerinin en parlak dönemini yaşayan ünlü bikini modeli İrina Shayk formda kalmak ve güzelliğini korumak için neler yapıyor, nasıl besleniyor, spor yapıyor mu gibi daha birçok sorunun yanıtını sizin için araştırdık.

İrina Shayk’ın, kariyerinde yaşadığı ani çıkışı, ünlü futbol yıldızı Christiano Ronaldo ile olan birlikteliğine bağlayanların iddialarında haklılık payı olabilir. Ama İrina Shayk yaşadığı bu yükselişi hak etmediğini söylemek haksızlık olur. Güzel vücudu ve cezp edici hatlarını korumak için oldukça sıkı çalıştığını belirtiyor Shayk. Bikini modeli İrina Shayk, 2011 yılında “Sports Illustrated” dergisinin bikini sayısının kapak kız olduğunda tüm dikkatler üzerine odaklandı.
İnsanların genelde, mankenlerin hiç yemek yemedikleri gibi bir yanılgıya kapıldıklarını söyleyen Shayk, Vogue dergisiyle yaptığı bir röportajda, oldukça iştahlı olduğunu belirtmiş. Kendisini bir lokantada veya kafede gören hayranlarının, onun ne kadar iştahlı olduğuna şaşırdıklarını da eklemiş.
İrina Shayk, diyet yapmak gibi bir alışkanlığı olmadığını da belirtmiş. Yalnızca, hafta boyunca abur cubur, hazır gıda ve benzeri yiyeceklerden uzak durmaya ve sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğini belirtiyor ünlü yıldız her fırsatta. Haftada bir gün de pizza, hamburger, dondurma gibi ürünleri yemek için kendine izin veriyormuş.
Ancak hareket etmekten, spor yapmaktan ve kendini zorlamaktan hiç çekinmediğini de ekliyor ünlü model. İşi yüzünden seyahat etmediği zamanlarda, haftada en az 4-5 kere spor yapmayı ihmal etmiyormuş. Pilatesten yüzmeye, koşudan boksa kadar genişleyen bir spor zevki olan model, “iştahlı” olmasını da çok spor yapmasına bağlıyor. Spor yapmaya devam edebilmek ve kas kütlesini korumak için, yeterli ve dengeli beslenmek konusunda çok özen gösteriyor.
Dört yıldan uzun bir süredir İrina Shayk’ın kişisel çalıştırıcılığını yapan Justin Gelband, Shayk’ın yaptığı sporların sağlıklı ve fit kalmak açısından çok faydalı olduğunu; fakat Shayk’ın, karın ve bel bölgesi için asıl sırrının lastikli egzersizlerde olduğunu belirtiyor. Siz de bu basit egzersizlerden birkaçını evinizde deneyebilirsiniz. Üstelik tek ihtiyacınız olan bir egzersiz lastiği.
Egzersiz Lastiğiyle Yapılabilecek Egzersizler
Sol yanınız altta kalacak şekilde yere uzanın. Sol elinizle başınızı ve gövdenizi destekleyin. Egzersiz lastiğini ayaklarınızın altından geçirin ve iki ucunu da sağ elinizle tutun. Sağ bacağınızı yukarı doğru kaldırın. Bacağınızı, kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın ve birkaç saniye bekledikten sonra indirin. Diğer ayağınıza değdirmeden tekrar kaldırın. Bu şekilde 15 tekrar yaptıktan sonra diğer bacağa geçin ve hareketi zıt şekilde yeniden yapın.
Egzersiz bandını açıp yere serin. Eğilin ve sağda kalan ucunu sol elinizle, solda kalan ucunuz da sağ elinizle alıp doğrulun. Doğrulduğunuzda bant x harfine benzemeli. Ayaklarınızı omuz genişliğinde açın ve sol ayağınızla, sola doğru bir adım atın. Sonra sağ ayağınızı sol ayağınızın yanına çekin. Böylece 10 adım atıp diğer bacağa geçin.

0 yorum:

Yorum Gönder