5 Aralık 2013 Perşembe

Fazla yağ tüketmenin Vücuda Zararları

Fazla yağları tüketmek vücutta damar tıkanıklığı ve kalp rahatsızlıklarına etki edebileceği gibi kilo almanızı da sağlayabilir. Bu yüzden fazla yağ tüketmemeye çalışmalı ve biberiye hapı ile zayıflama konusunda bünyenize destek verebilirsiniz.
Vücut oluşturmak için size yeni tapınağı için malzemeler ne olacağını bilmek gerekir. Her besin, belirli bir işlevi yerine getirir ve bunun ne olduğunu bilmeniz gerekir. Burada her besin kısaca bakmak ve ne yaptığını. Daha sonra bu kullanmak için nasıl içine almak ve kendi beslenme planı yapacaktır.
Karbonhidratlar - Sizin yangın için yakıt. Karbonhidrat, vücut için tercih edilen kaynağıdır. Eğer karbonhidrat yediğinizde vücudunuzun kan şeker veya glikoz dönüştürür. (Eğitim gibi!) Gerektiğinde bu glikoz kullanmak için kas hücrelerinde ve karaciğerde depolanır. Ağırlık kaldırırken, çoğunlukla kaslar kasılma yakıt için kullanmak bu depolanmış enerjidir. Yediğiniz herhangi bir kalori olduğu gibi, kullanılan olamaz herhangi bir aşırı karbonhidrat yağ olarak depolanır.
Bazı şekerler diğerlerine göre daha iyi görünümlü bir vücut için daha elverişli. Karbonhidratların üç türü vardır:
Monosakaritler (bir şeker molekülü) Disakkaritler (iki şeker molekülleri) polisakaridler (üç ya da daha fazla şeker molekülleri)
biber hapı ile tüm bu sorunlarınızı çözebilirsiniz.
Polisakkaritler genellikle kompleks karbonhidratlar ya da glukoz polimerleri olarak adlandırılır ise monosakkarid ve disakkarid şekerler olarak adlandırılır. Gerçek iyi şeyler burada başlıyor.Kompleks karbonhidratlar üç veya daha fazla şeker moleküllerini içerdiğinden, onlar yıkmak için daha uzun sürer. Artık bu karbonhidrat yıkmak için vücut alır, daha fazla zaman yağ olarak saklayarak aksine bunları kullanmak zorundadır. Aşağı mola çabukluk ölçmek için iyi bir yolu glisemik indeks. Siz farklı yerlerde bu grafikler bulabilirsiniz;
Sen gycemic endeksinin 55-65 aralığında karbonhidratlar için ateş, ama alt daha iyi olmalıdır. Bu şekilde sürekli enerji için yavaş mola aşağı almak ve insülin düzeylerinde keskin artış kaçının. Eğer glisemik indeksi hakkında daha fazla bilmek istiyorum ve eğer nasıl çalıştığını ben de malzeme okuma öneririm .Karbonhidratlar gram başına 4 kalori içerir.
Protein - blokları Bina! Bunlar vücut diyoruz binada tuğla vardır. Protein saç, cilt, tırnaklar ve tüm kasların çoğu onarım ve büyüme için sorumludur! Protein eksikliği enerjisi azaltılmış, halsizlik, enfeksiyonlara karşı direnci düşürmektedir ve egzersiz sonrası uzun iyileşme süresi neden olabilir. Protein alımı için temel öneri günde vücut ağırlığının kilo başına 1-2 gram. Bu kadar modüle veya aşağı eğitim nasıl yoğun bağlı, ama bir gram da başlayacak. Protein gram başına 4 kalori içerir.
biber zayıflama hapı ile kısa süre içerisinde sağlığınıza kavuşabilirsiniz.
Yağ - Yağ sağlıklı cilt ve saç bakımı için gereklidir. Ayrıca yağda eriyen vitaminler A, D, E için bir ulaşım gibi davranır, ve K. yağ ile bir anlaşma olmadığını gram başına 9 kalori içerir olduğunu, ve yağlı gıdalar yüksek kalorili kabul edilmesinin nedeni budur. Onun kötü üne rağmen, sağlığını korumak için yağ oluşan edilmesi için diyetin% 15-20 arasında gerekiyor. Bu çoğu düzenli yeme yoluyla dolaylı gelecek ve zaten yeteri kadar almıyorsanız, bir yağ şans (cinas amaçlanan) var!
Bu herhangi bir diyet veya beslenme planı oluşturma taşlarıdır. Doğru bu macronutrients kullanarak optimum performans ve sağlık sağlayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder